Insight Media versterkt meer dan 250 bedrijven,
van kleine start-ups tot grote multinationals.

Eén ding hebben ze gemeen:
de behoefte aan een betrouwbare partner voor hun digitale projecten.

Ontdek enkele van onze uitgelichte realisaties en krijg inzicht hoe we hebben geholpen bij het behalen van hun digitale doelen.

KU Leuven logo KU Leuven Kulak Vastgoedkunde app

Voor de Alumni van het postuniversitair centrum Vastgoedkunde bij KU Leuven Kulak, is het belangrijk om te blijven netwerken met hun medestudenten en collega's in de vastgoedwereld. De afdeling postgraduaat Vastgoedkunde organiseert frequent workshops en seminars om hun Alumni te blijven informeren over het reilen en zeilen in de vastgoedsector.

KU Leuven, Insight Media en onze partner Responsup, hebben zich volop ingezet om de communicatie naar de Alumni te optimaliseren via een mobiele app.

De app is een privé sociaal netwerk die het mogelijk maakt om contacten te zoeken binnen de vastgoedsector en op de hoogte te blijven van workshops en seminars georganiseerd door de afdeling postgraduaat.

KU Leuven Kulak Alumni

Ons team heeft zich volledig ingezet om de behoeften van de alumni van het postuniversitair centrum Vastgoedkunde bij KU Leuven - Kulak in kaart te brengen en een oplossing op maat te creëren.

Om de app te ontwikkelen, maakten we gebruik van de nieuwste technologieën en zorgde het voor een naadloze integratie met de bestaande infrastructuur van de KU Leuven.

Kortom, Insight Media heeft met trots deze uitdagende opdracht uitgevoerd en heeft een mobiele app ontwikkeld die de alumni van het postuniversitair centrum Vastgoedkunde bij KU Leuven - Kulak in staat stelt om te netwerken en hun carrière te bevorderen.

 • Mobiele app
 • Sociaal netwerk
Space - The Human Quest logo Space - The Human Quest

"Space - The Human Quest" is een expositie die plaatsvond in Antwerp Expo tussen april en november 2022. Op deze unieke tentoonstelling nam Lieven Scheire bezoekers mee op een fascinerende ruimte reis waar ze meer dan 40 replica's van bekende ruimtevaartuigen konden bewonderen en zelfs hun eigen ruimteschip aan het International Space Station konden koppelen.

Met meer dan 75.000 bezoekers was deze expositie een groot succes en een hoogtepunt voor liefhebbers van de ruimtevaart en wetenschap in België en daarbuiten.

Insight Media ontwikkelde een website met praktische informatie over de expo en digitale springplank naar de ticketverkoop.

Space - The Human Quest Space - The Human Quest

“Space - The Human Quest” werd meermaals tijdens TV prime time aangekondigd op zowel het VRT nieuws als via reclamespots nét voor het Eén journaal.

Daaruit volgde op momenten een intens hoge bezoekerstraffiek, die volledig probleemloos werd opgevangen dankzij onze betrouwbare server infrastructuur en onze bewezen website technologieën.

 • Hoge bezoekerstraffiek
 • TV reclamespots
Pomme pidou Pomme pidou

Insight Media heeft een digitaal platform ontwikkeld voor het merk "Pomme pidou", dat een gamma aan kleurrijke keramische diertjes biedt, waaronder spaarpotten, bloempotten, voederbakjes en andere huisbenodigdheden. Met de Pomme pidou B2B website kunnen retailers gemakkelijk bestellingen plaatsen uit de catalogus van het merk.

De website is ontworpen om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken voor retailers en is geïntegreerd met het ERP pakket van het bedrijf. Dit betekent dat alle artikelen in de centrale database, automatisch ook op de website verschijnen. Ook de online bestellingen worden teruggestuurd naar het hun ERP pakket.

Pomme pidou

Om het sales team van Pomme pidou te ondersteunen, heeft Insight Media ook een iPad app ontwikkeld.

Deze app bevat dezelfde integratie met het ERP pakket als de retail website en is voorzien van een Bluetooth barcode scanner, waardoor het mogelijk is om snel bestellingen te verwerken in het magazijn.

 • Webshop
 • API
 • ERP integratie
 • iPad app
Bruges Guides Bruges Guides

De Koninklijke Gidsenbond van Brugge en West-Vlaanderen en Insight Media sloegen de handen in mekaar en ontwikkelden een mobiele website om binnen- en buitenlandse toeristen wegwijs te maken in de vele gidsrondleidingen die de gidsenbond aanbiedt. De website is gekoppeld aan het interne dispatching systeem, waardoor online boekingen automatisch worden omgezet in concrete rondleidingen.

Bruges Guides

De website functioneert daarnaast als digitaal portaal voor de gidsen en leden van de Koninklijke Gidsenbond. Hiermee kan er real-time informatie worden opgevraagd over uitbetalingen en kunnen er boeken worden geserveerd uit de privé bibliotheek van de bond. Daarnaast biedt het portaal andere communicatieve features aan, zoals nieuwsbrieven en diverse informatie aan de gidsen.

Bruges Guides Bruges Guides
 • Mobiele website
 • API
 • ERP integratie
 • Meertalige website
 • Webapplicatie
BC Automotive BC Automotive

BC Automotive is een toonaangevende speler in de automotive industrie en biedt een breed scala aan technische diensten.

Ze zijn vooral bekend om hun ECU herprogrammatie, maar hun dienstverlening omvat ook analyse, prototyping, ontwikkeling van aandrijflijnen en transmissies, voertuigintegratie en kalibratie voor geavanceerde benzine-, diesel- en alternatieve aandrijflijnen met verbrandingsmotor.

BC Automotive heeft vestigingen en franchises over de hele wereld, waaronder centers in Europa zoals Parijs, Madrid en Luxemburg, en ook in Zuid-Amerika.

BC Automotive

Om hun dagelijkse internationale operaties en dienstverlening soepel te laten verlopen, maakt BC Automotive gebruik van diverse interne en commerciële applicaties, ontwikkeld en onderhouden door het Insight Media team.

Dit zorgt ervoor dat duizenden gebruikers dagelijks probleemloos gebruik kunnen maken van deze applicaties en dat BC Automotive hun dienstverlening op hoog niveau kan blijven aanbieden.

 • Hoge bezoekerstraffiek
 • Load balanced servers
 • Bedrijfsapplicaties
 • CRM applicatie
 • iPad app
New Driessens New Driessens

New Driessens is al vijf generaties lang specialist op het gebied van binnendeuren, parket en meubel maatwerk. Hun vakmanschap en expertise staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Om hun projecten nog efficiënter te kunnen beheren, heeft Insight Media voor New Driessens een interne bedrijfsapplicatie ontwikkeld. Deze tool stelt hen in staat om bijvoorbeeld deurkassementen te berekenen of om materialen te kiezen. Hierdoor kunnen ze hun klanten sneller en nauwkeuriger voorzien van offertes en kunnen ze hun projecten nog beter plannen en uitvoeren.

Door gebruik te maken van deze tool kan New Driessens hun processen nog verder optimaliseren en zich nog meer richten op het bieden van kwaliteit en service aan hun klanten. Insight Media blijft samenwerken met New Driessens om ervoor te zorgen dat hun interne applicaties altijd up-to-date en betrouwbaar zijn, zodat ze zich kunnen blijven richten op wat ze het beste doen: vakmanschap leveren op maat.

 • Bedrijfsapplicatie
Caravancenter Desmet Caravancenter Desmet

Caravancenter Desmet is een gevestigde naam in de wereld van stacaravans en chalets. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn ze een specialist in het aanbieden van zowel nieuwe als occasie modellen in Middelkerke.

Om hun klanten de best mogelijke service te bieden, heeft Caravancenter Desmet een commerciële website waarop een catalogus van hun stacaravan en chalet modellen te vinden is. Deze website, die ontwikkeld en onderhouden wordt door Insight Media en Responsup, dient als ideale online commerciële tool voor het verkoopsteam van het caravancenter.

Door gebruik te maken van deze website kunnen klanten gemakkelijk de verschillende modellen bekijken en vergelijken voordat ze overgaan tot aankoop. Hierdoor kan het verkoopsteam zich richten op het verstrekken van advies op maat en het bieden van een uitstekende klantenservice.

Caravancenter Desmet blijft zich continu ontwikkelen en streven naar het bieden van de hoogste kwaliteit producten en diensten. Met Insight Media als partner voor hun website, hebben ze de zekerheid dat ze altijd kunnen vertrouwen op een betrouwbare en effectieve online aanwezigheid.

 • Online catalogus
 • Meertalige website

Insight Media
won reeds het vertrouwen van
250+ bedrijven.

waaronder…

KU Leuven
HLN
Knack
Antwerp Space Expo
AZ Groeninge
BMW Dejonckheere
Gits & Partners
BC Automotive
Bruges Guides
Pomme pidou
Caravancenter Desmet
Mobiel

Interesse in een leuke samenwerking ?
Of een vrijblijvende offerte ?

Contacteer ons